Tojásos kapros virsli saláta
Hozzávalók : 5 db roppanós pulyka virsli ,4 db főtt tojás, 1 db lila hagyma , 4 db csemege uborka, 1 csokor kapor, só , bors, 1 dl uborka lé, 1 evőkanál saláta kukorica olaj .

Elkészítés : A virslit roppanósra megfőzzük karikára felvágjuk ,a tojást keményre főzzük és negyedekbe vágjuk , a hagymát félfőre vágjuk, az uborkát nagyobb kockára, a kaprot felaprítjuk.

Veszünk egy nagyobb porcelán tálat berakjuk a saláta hozzávalóit.

Elkészítjük a dresszinget az uborka levét elkeverjük az olajjal, sózzuk, borsozzuk .

Meglocsoljuk vele a salátát a tetejét megszórjuk friss aprított kaporral.

Szakács: Szekeres Lajosné Klári
9 szavazat
<< Vissza a receptekhez