CUKKINIS TONHALFASÍRT
CUKKINIS TONHALFASÍRT

2db salátacukkini
3db újhagyma
2db tojás
1db tonhalkonzerv

bors
pirospaprika
fokhagymapor
ételízesítő
3marék zabkorpa
2marék búzakorpa

ELKÉSZÍTÉS

A cukkiniket meghámozzuk, lereszeljük majd lesózzuk, és állni hagyjuk.

Az újhagymát apróra vágjuk, a tonhalról leöntjük az olajat, majd a tojásokkal összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.

A kinyomkodott cukkinit hozzákeverjük, majd a korpával sűrítjük, jól összegyúrjuk és tenyérnyi fasírtpogácsákat formázunk belőle. Kipapírozott, nagyméretű tepsibe rakjuk, és 180 fokon, kb. 20 percig sütjük.
Szakács: Balogh Rebeka
10 szavazat
<< Vissza a receptekhez