Időjárás

Felhős ég és hidegfront.

 

Csütörtökön sajnos ismét felhős, borult lesz az ég, de a mai napon már esőre, záporra is lehet számítani.  Ez az idő marad egész nap, a szél pedig változó lesz napközben. Az esernyőket, esőkabátokat újra elő kell venni és alaposan, rétegesen felöltözni! A hőmérséklet csúcsértéke 7, 14 fok között alakul, hajnalban lesz a leghidegebb, akkor 4, 12 fok várható. Késő este 5, 11 fok lesz. 

Csütörtök reggel hidegfronti hatás érvényesül, úgyhogy a tegnapi naphoz hasonlóan előfordulhatnak egészségügyi problémák, úgy, mint fejfájás és migrén, utóbbi kifejezetten a nap első felében és keleten várható. Jelentkezhet még nyugtalanság, ingerlékenység is, sőt, görcsös panaszok is megjelenhetnek. Mivel az idő eléggé változékony lesz, ezért nehezen lehet programot tervezni mára, ráadásul hőérzet és a komfortérzet is alacsony lesz egész nap.

A közlekedés során figyeljünk a csúszós utakra, illetve a figyelmetlen sofőrökre! Vezessünk ma lassabban és óvatosabban, a követési távolságot mindenképp tartsuk be, valamint próbáljuk kerülni a hirtelen fékezéssel járó helyzeteket is!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!